What's New? Bell Cosmetics


Здравейте, прекрасни!

Тази седмица на фокус ще бъде полската марка Bell Cosmetics. Продуктите ми бяха изпратени за проба преди време. След като вече съм събрала впечатленията си от тях, реших да ги споделя с вас.
Ще започна с нещата, които ми харесаха.
Bell Creamy & Shiny Lipstick Butter

Кремообразно червило под формата на автоматичен молив. Без острене, със завъртане се изважда продуктът и после отново със завъртане може да го приберете. 
Консистенцията за мен е като на балсам за устни, защото е по-мазна и овлажняваща, но цвета, който оставя си е точно като червило- наситен. Трайността за съжаление не е много голяма, издържа около час-два и после трябва да се подновява (поне при мен). Не изсушава устните, не се събира в гънките им, напротив, дори омекотява и овлажнява. Има някакъв блясък също като на гланц. Прави устните да изглеждат някак си по-сочни.
Цветът е малиново розов, много приятен и женствен. 
На мен лично ми харесва моливчето и си го ползвам с кеф. Ако имам възможност бих се сдобила и с други цветове. Bell Royal Mat Skin Camouflage

Дълготраен фон дьо тен с алое вера, което хидратира и регенерира кожата. Прикрива всички несъвършенства и е без маска-ефект. Покритието му за мен наистина е доста високо. Цветът, който имам аз е 04- natural, леко жълтеникав. 
Интересното е, че консистенцията след като се изстиска от тубичката и започне да се нанася върху кожата е някак си по-течна и мазна, но само за секунди попива перфектно и изсъхва върху кожата (все едно сте нанесли и пудра) като я оставя мека като кадифе, и супер матирана. За моята бързоомазняваща се кожа в Т-зоната е направо перфектен. Издържа цял ден, като съвсем леко матирам с фиксираща пудра. С него не се нуждая от коректор. 
За мен се оказа много сполучливо попадение.
Дали бих купила?- Да! Bell Secretale Contour Control Lip Liner

Води се фиксиращ молив за устни. Моливчето е с цвета на коректор. Според мен спомага за по-лесното очертаване на контура на устните. Би трябвало да удължава трайността на вашето червило, но при мен поне няма такъв ефект. 
Отново е под формата на автоматичен молив- със завъртане се изкарва и прибира. Разнася се трудно. При мен оставя на места повече продукт, а на места никак. Освен това прави цвета на червилото по-светъл. 
Честно да си призная за мен няма много смисъл в този продукт и не бих го купила. Това е личното ми мнение, някой друг може и да го хареса и да се сработи с него, аз не. :) 
Bell Makeup Sponge

На последно място оставам и другия разочаровал ме продукт, а това е гъбичката за нанасяне на фон дьо тен, коята наподобява така известния "бюти блендър". 
Лично аз трудно боравя с нея. Първо ми е твърда, формата ѝ не ми е удобна за нанасяне на продукта покрай носа и очите, и е малко големичка.
Единствения плюс, който мога да кажа е, че поне разнася хубаво фон дьо тен-а, но пак си оставам на мнението, че не ми харесва. Не бих си купила!


И като обобщение мога да кажа, че фон дьо тен-ът и червилото ми харесват, а корегиращият молив за устни и гъбката са пълно разочарование за мен. 

Би ми било интересно да прочета вашите мнения, ако сте ползвали нещо от тези продукти или пък други продукти на марката! Споделете ги, ако искате в коментар под публикацията! ;)

Хубав и усмихнат ден!хохо Настя!
*PR Sample

Comments

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ReplyDelete
  2. Аз също изобщо не съм доволна от бюти блендерите. Смятам, че е твърде голяма загубата на продукт, когато се използват.

    ReplyDelete

Post a Comment

I would be happy to read your comments! ♥ Thank you! :)