Моето мнение за MATRIX Total Results Color Obsessed


Както съм споменавала и в предни публикации аз често сменям цвета на косата си. С две думи казано- боядисвам я често. Ето защо и обичам да ѝ  "угаждам". Грижата за нея е от съществено значение за мен.
Знаете, че боядисаната коса има нужда от специални грижи, за да се запази за по-дълго цветът ѝ бляскав и наситен. Затова е добре да се спрете на продукти предназначени за такъв тип коса.

От известно време насам аз използвам новите продукти на MATRIX Total Results Color Obsessed, които съдържат антиоксидант, който предпазва цвета на косата от избледняване като го поддържа за по-дълго ярък и наситен. Освен това в състава си имат и масло от слънчоглед, което е чудесен естествен овлажнител за косата. 


Продуктите, които използвам от серията за боядисана коса са шампоан и балсам. Добре е да се използват в комбинация, за най-добър ефект.Шампоанът е в опаковка от 300 мл. Бих казала, че е доста икономичен, защото консистенцията му е по-гъста и прави хубава пяна. Достатъчно е съвсем малко количество, за да измия косата си, която е с дължина до раменете. Измива много добре. 
Това, което харесвам най-много в този шампоан е чувството, което ми оставя след измиване с него, все едно съм слагала маска за коса. Усещам косата си много мека и гладка, без да е лигава. 
Толкова е нежен към косата и така добре я хидратира, че може да бъде използван и самостоятелно, без балсама. 


Все пак аз използвам и балсама, за да засиля ефекта на шампоана. Той също е в опаковка от 300 мл. Консистенцията му е много гладка, със средна гъстота. 
Овлажнява и хидратира косъма без да го утежнява и омазнява.  Освен маслото от слънчоглед, в състава му има включен и глицерин. Има свойството да привлича и задържа влагата от околната среда. Изгражда невидим защитен филм около косъма.
Косата ми след него е лъскава и подредена, и наистина я чувствам много свежа. 

Друго, което харесвам и в двата продукта е мирисът, който е еднакъв и много свеж.

С помощта на тази серия аз наистина успявам да запазя добрия вид на моята боядисана коса и цвета за по-дълго. Защото те се грижат за хидратацията на косата, а както знаете боята се задържа по-дълго върху здрава коса. 
*PR sample

Comments

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ReplyDelete

Post a Comment

I would be happy to read your comments! ♥ Thank you! :)