H&M е вече в Русе!


Чакането свърши! Най-после и в моя град!
На 12 март, в събота, H&M отвори вратите на най-новата си локация- в град Русе, в MallRousse. Разположеният на 2 етажа и общо 2 000 кв. м магазин предлага модерни и качествени дрехи за цялото семейство на най-добра цена. H&M отпразнува старта с мини концерт на младата изпълнителка Дивна и със специални изненади за своите клиенти.

Повече от 600 души се наредиха пред магазина часове преди откриването. Точно в 11 ч. Сандрин Галпароли, Регионален мениджър на H&M за България, Гърция и Кипър, Дивна и Люба Кожухарова, управител на магазина, прерязаха червената лента и приветстваха най-нетърпеливите фенове на модата в новата фешън дестинация на Русе.


Магазинът на H&M в MallRousse ще предлага мода за мъже, жени и деца, включително концепциите H&M+, Mama и Sport. Ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 21:30 ч. Клиентите в Русе ще могат да се включат в инициативата на H&M за събиране на стари дрехи. За всяко торба стари облекла и домашен текстил, оставени за рециклиране или повторна употреба, те ще получават ваучер за отстъпка. С тази кампания H&M цели да затвори производствения цикъл в модата, като създава нови колекции от рециклиран текстил и по-устойчиви материи.
Comments