Ароматно вкъщи с Refan Home Perfume Water LilyАроматното присъствие на Рефан се усеща навсякъде вкъщи!
Refan Home Perfume или изключителна свежест и аромат за дома.
Създава една много приятна и релаксираща атмосфера с невероятния си мирис на зеленина.

Ароматът е от най-новата серия на Рефан "Water Lily". С неотразим мирис от водни, цветисти и зелени нотки. Парфюмът е с ратанови пръчици, които се потапят в шишенце с есенцията. Досега точно към този вид ароматизатори бях скептично настроена, защото тези, които съм купувала не са имали никакъв ефект! 

Останах приятно изненадана, че с този парфюм/ароматизатор не е така. Не е нужно да си до него, за да усетиш приятния му мирис. Уханието му се разнася из цялата стая. Наистина мирише доста силно, но не натрапчиво, а много приятно и отпускащо. 


В комплекта има шише с ароматната есенция, 5 броя ратанови пръчици и пластмасов декоративен конус, в който да поставите парфюма с пръчиците. Сглобяването става много лесно.
Периодично пръчиците се изваждат от течността и се обръщат от срещуположната им страна, за да се поднови интензивността на мириса.


Продукта може да откриете в онлайн магазина на Рефан или в магазините им. 
Ако обичате да ви е ароматно вкъщи или мириса на водна лилия, не се колебайте да пробвате Refan Home Perfume "Water Lily"!
Препоръчвам го с две ръце, защото е уникален, заради силното си присъствие, чувството за свежест и приятното, и отпускащо настроение, което създава в дома.

А вие пробвали ли сте парфюмите за дома на Рефан?
Какво мислите за тях?
Ще се радвам да споделите в коментар, под публикацията!


хохо, Настя

Comments

Teti H. said…
Изглежда много готино! Бих пробвала.