Yves Rocher Orange Confite & Cannelle Limited Edition


Yves Rocher отново ни радват за празниците с новата си лимитирана коледна колекция продукти за тяло. Както всяка година и тази не пропускат да пуснат нови неща на пазара точно преди Коледа. Ароматите и опаковките са типично празнични и много подходящи, абсолютно в духа на Коледа- портокал и канела, портокал и бадем, пикантна ванилия и захаросана ябълка.
Продуктите се продават по отделно, но могат да бъдат закупени и в комплекти, опаковани красиво и на много изгодни цени. Идеалният подарък за всяка дама!


За себе си избрах аромата на портокал и канела. Звучи ми много коледно и ухае така. Предпочетох ги в комплект, по-изгодно е. Цената е около 20 лв за три продукта, опаковани в красива торбичка от органза с панделка. Съдържанието на торбичката е блестящ лосион за тяло, крем за ръце и ексфолиращ душ гел.
И трите продукта миришат силно и ароматно, на портокал и канела. Аромат, който няма как да не ви накара да се почувствате коледно и празнично. 


Лосионът за тяло е с много ситни блестящи златни частици, които съвсем леко се забелязват върху кожата. Не е мазен и е с много лека консистенция. Не лепне и попива за секунди, като остава кожата хидратирана, мека като кадифе и с приятен ненатрапчив аромат.


Кремчето за ръце ми е любимо, нося го постоянно с мен, в дамската си чанта. Също като лосиона, не е мазно, не е лепкаво и хидратира добре много сухата ми кожа на ръцете. По този начин и ароматът на портокал и канела е цял ден с мен! 


Ексфолиращият душ гел е другият продукт, който ми стана фаворит. Нежен и деликатен, със ситни ексфолиращи частици, които правят кожата ми като бебешка. Наистина много нежен ексфолиант за тяло! Много съм доволна от него, защото не пресушава кожата ми, а напротив усещам я хидратирана.


Няма да спра да ползвам продуктите до Коледа! Искам отсега да ми е празнично, а те създават точно това усещане у мен!
Радвам се, че Yves Rocher ни зарадваха отново преди празниците с тези прекрасни продукти.

***

Коледните колекции на марката можете да ги откриете в онлайн магазина Bonjour или във фирмените магазини на марката, или в магазини Ивис (моят комплект е купен от там).

Надявам се да съм ви била поне малко полезна с тази публикация и да изберете своя или на близките си жени, подарък! :)


хохо, Настя

Comments