Kerastase Chronologiste HaircareНе можем да сравним масовата козметика за коса, която купуваме от супермаркетите и парфюмериите с професионалната грижа, която обикновено се предлага и е предназначена за продажба само във фризьорските салони. Това е мое мнение и някой може да не е съгласен с него.

Марки като Kerastase са насочени точно в лечението, не само в грижата за косата. Доказват го и с всяка нова серия, която пуснат на пазара.

Серията Chronologiste е с ревитализиращ ефект, който е подходящ за всички типове коса. Шампоанът и маската е препоръчително да се използват само веднъж седмично. Дълбоко подхранват и съживяват сухите и изтощени коси. Заглаждат и запълват порьозните участъци, като оставят косата копринено мека, гладка и лъскава. Интензивно хидратират и предотвратяват дразненето на скалпа. Не утежняват, напротив косата е лека и ефирна. Освен за косъма се грижат и за кожата на скалпа.


Резултати: Харесвам тези продукти. Косата ми след дългата им употреба е видимо по-здрава и  лъскава. Наистина освен, че се грижат  и лекуват (аз съм човек, който доста третира косата си). Допълвам, че имат страхотен и силен аромат, който се запазва дълго след употребата им.

Цената на продуктите е доста висока, но предвид, че ги ползвам по веднъж в седмицата и шампоанът прави доста пяна, а маската е доста гъста като консистенция, мога да кажа, че си я заслужават.
За пример само шампоанът струва около 40 лв. в онлайн магазините за проф. козметика.

Дали бих ги купила отново?
Ако имам финансовата възможност, бих- да. Обичам косата си и не пестя, когато имам възможност, за грижата ѝ.


Comments

  1. Радвам се, че се върнаааа <3 Липсваха ми твоите публикации :*

    ReplyDelete
  2. Благодаря ти, Мери! И аз се радвам! :)

    ReplyDelete
  3. От известно време заглеждам различни серии на марката. Тези изглеждат много обещаващо. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

I would be happy to read your comments! ♥ Thank you! :)