DM Beauty Academy 2015 Box
Чухте ли вече за новата кампания на DM, която стартира на 16.04 и продължава до 26.04. Цели 10 дни на страхотни промоции, на определени марки декоративна козметика. 10 дни, в които можете да се възползвате от безплатните грим-сесии в по-големите градове, в магазините DM.  Тук може да видите датите и градовете, в които се състоят. 

Също така може да се възползвате от 25 % отстъпка на определени продукти, на марките, които участват в кампанията Beauty Academy. Разгледайте каталога с продукти тук.А най-хубавото е, че има Facebook игра за лице на DM с голяма награда за победителката шопинг уикенд за двама в Милано, а останалите 50 подгласнички ще спечелят кутия с подбрани продукти декоративна козметика на топ марки.


DM ме зарадваха много като ме удостоиха с честта да притежавам една от кутиите и трябва да ви кажа, че са страхотни. Продуктите, които се крият вътре наистина са най-новото, което е на пазара и се рекламира. 


В момента ги тествам и по-късно ще видите постове в блога  с моето мнение за всеки един от тях. А до тогава...посетете вашия ДМ магазин и се възползвайте от чудесните промоции.

Разкрийте красотата си!Comments