Review: NYX LOVE IN FLORENCE EYE SHADOW PALETTE


Много се радвам, че NYX "стъпиха" на българския пазар и още повече, че продуктите могат да се пазаруват онлайн. Ето това е сайтът на марката. В него може да откриете всичко за грима- сенки за очи, моливи, червила, спирали, коректори, ружове и т.н.
Марката е професионална и наистина има много хубави и качествени продукти.
Също така може да посетите и тяхната Facebook страница.

снимка интернет


Вносителите на NYX за България- Лукс козметикс ЕООД, бяха много мили и ме изненадаха приятно с една от палитрите, сенки за очи, на марката. Това е една много красива кутийка, с още по-красиви цветове вътре. 
Много им благодаря за милия жест!


Наименованието ѝ е също толкова красиво, колкото и визията ѝ- "Love in Florence". В красива изчистена и стилна опаковка в черен цвят, с малка панделка, чрез която се отваря кутийката.
Съдържа 5 наситени цвята, в неутралната кафява гама, само единият е черно със златисти частици. Има и апликатор, удобен за ползване, направо чудесно.


Цветовете са перлени, с изключение на единия кафяв, който е матов и черният, който е с частици. Имат много добра пигментираност, трайни са и без основа за сенки. Издържат почти от сутрин до вечер, без да се събират в сгъвката на клепача и да се изтриват. 
Нанасят се лесно и се преливат също толкова лесно, с подходящата четка за целта.


На следващата снимка може да се види колко пигментирани са и как изглеждат цветовете на дневна светлина.За мен това се оказа идеалната палитра и за ежедневен грим, и за вечерен.
Моята оценка е: 5/5

Цена: 19,95 лв.

А вие ползвали ли сте нещо на NYX? Имате ли си любим продукт на марката?
Ще се радвам да споделите в коментар!


Желая ви приятна вечер!

Поздрави, Настя


* Продуктът  ми е предоставен от Лукс козметикс ЕООД за проба и ревю! Мнението си е лично мое! *

Comments

Rumyana Petrova said…
О,цветовете са много красиви,както и самата опаковка <3