Get Ready...Oriflame The One...Пригответе се...ново от ORIFLAME- колекцията 'The ONE'

1 НОВА КОЛЕКЦИЯ
3 НОВИ СЕРИИ

The ONE е грим колекция, която предлага всичко необходимо, за да си в крак с актуалните тенденции в козметиката и модата. Вдъхновена и съобразена с Вашия стил и тайните на топ гримьорите. Това са висококачествени гримове, разделени в три категории, които ще отговорят на търсенията на всяко момиче/жена в областта на грима.

Като част от The ONE Collective аз имах удоволствието да съм сред първите изпробвали някои от тези прекрасни нови продукти. Продуктите, които ще ви представя в три отделни публикации.

...Реших да започна с продукта, който най-силно ме впечатли и още от първото нанасяне безапелационно стана мой фаворит- спиралата за суперобемни мигли The ONE Volume Blast Mascara. 


The ONE Volume Blast Mascara

 Спирала за 24 часа невероятен обем.

Богата кремообразна текстура и формула с восък придават максимален обем на миглите.

Специалната четка улавя и разделя всяка мигла за фантастичен обем.


Какво ми хареса и защо толкова бързо  "The ONE Volume Blast Mascara" стана мой фаворит?

Започвам от четката, защото най-важното в една спирала, по мое мнение, е именно тя.
Когато за пръв път отворих "The ONE Volume Blast Mascara" и видях малка силиконова четчица изключително много се зарадвах. Както съм писала и в предни публикации за спирали, обожавам силиконови четки, за мен те са много по-добри от обикновените. Разресват и разделят по-хубаво, повдигат и нанасят точното количество туш върху миглите, без да ги спластяват и натрупват излишно.


Е, оказа се за пореден път, че съм права в това си твърдение...
Всички тези критерии са покрити и с едно минаване на четката върху миглите, те са идеално подредени, повдигнати, удължени и с хубав наситен черен цвят.
Тушът, другото много важно нещо в една спирала, е с хубава кремообразна консистенция, нито много течна, нито много гъста или пък суха. Разпределя се добре върху всяка една мигла, без да спластява и да става на топчета, придава идеално черен цвят.


Не знам дали спиралата ще издържи 24 часа, поради простата причина, че вечер я почиствам, но мога да заявя без никакво колебание, че издържа през целия ден, без да мръдне. Няма ронене, няма размазване или черно под очите.
А другият голям плюс, освен всички останали, е, че се премахва много лесно, с подходящия продукт за целта- мицеларна вода или тоалетно мляко.

"The ONE Volume Blast Mascara" ми даде всичко това, което никоя друга не успя досега. От всички спирали за очи, които съм имала, а те са много, това е моят фаворит, моят номер 1.
Препоръчвам я, заслужава си да се пробва! Съотношението качество-цена е повече от перфектно.

Цена: 16,90 лв. 
Въвеждаща цена: 9,90 лв. (каталог 5)


Очаквайте съвсем скоро мнения и за другите продукти от колекцията The ONE.
Comments

Bella said…
Много ми хареса твоето ревю и грима ти :) Вече прочетох рекламни поста в други блогове с тези продукти, но твоите презентации са винаги оригинални. Много ми хареса цвета на косата ти <3 Ще споделиш ли как си го постигнала ?
Rumyana Petrova said…
Спиралата наистина изглежда супер на миглите ти.Много си хубава!
Nastia said…
Много ви благодаря за милите думи, момичета! :)

Bella, съвсем скоро ще направя публикация и за цвета на косата си. Обмислям я от няколко седмици и се надявам скоро да я реализирам... :))
Теди К. said…
След фдт, спиралата ми е на второ място. Много хубаво си аранжирала снимките :*
Пу пу пу! Красавица :)
А четката на тази спирала е 1:1 с тази на Essence I love Extreme Crazy volume :) Не мога да отрека, че ефектът е страхотен, и пак да кажа - пу пу пу красавица <3
Nastia said…
Ехх, момичета, засрамихте ме, благодаря ви за милите коментари! :)

Теди, на мен пък фдт ми е на второ място... :))

Мери, да, четката е сходна, но на тази спирала и самият туш е много хубав. :)