Review: Rimmel Scandaleyes Retro Glam MascaraПреди известно време си купих на промоция от DM спиралата на Rimmel- Scandaleyes Retro Glam и както обещах по-рано, пускам отделна публикация за нея.
В този пост ще ви споделя моите впечатления.


Спиралата Rimmel Scandaleyes Retro Glam е вдъхновена от блясъка на 60-те и има за цел да създаде ретро модерни извивки на вашите мигли, благодарение на четка с формата на пясъчен часовник.
Честно казано по принцип не харесвам спиралите на Rimmel, за разлика от останалите им продукти, но реших да им дам шанс. Привлече ме опаковката в черно и бяло, и цената. Точно в този момент не ми се даваха много пари за спирала, а се нуждаех от такава, защото всичките, които имах бяха изсъхнали вече. Цената, на която я взех беше 5,89 лв.
В момента е на промоция в Лили и струва 4,99 лв.
***
На пръв поглед не бих казала, че тази спирала е много по-различна от всички останали спирали за обем. Не очаквайте някакви чудеса от нея.
Харесва ми това, че не слепва миглите, разресва ги много добре. Има наситен черен цвят.
Ако нанесете 2 или 3 пласта може да постигнете "кукленски" ефект.
Почиства се много лесно.
Тушът ѝ в началото беше малко по-течен, но след няколко отваряния на спиралата изсъхна малко и стана с идеална консистенция.

Ето ефекта ѝ върху моите мигли:Като заключение мога да кажа, че съм доволна от спиралата, хареса ми. За цената си е просто перфектна! Заслужава си да се пробва.
Искам да вметна още нещо, имайте предвид, че всяка спирала "работи" различно при различните хора!

Ще се радвам да споделите, ако и вие сте я пробвали. Какво е мнението ви за нея?

Желая ви успешна нова седмица!


Comments

pantera666 said…
Не знам дали от спиралата, но миглите ти са страхотни - дълги и подредени! :))
Ако и моите станат такива я признавам :D Отивам още утре!
Nastia said…
Благодаря ви, момичета!
Да, от спиралата стават така миглите ми, но те и по принцип са ми по-дълги. Обаче ги подрежда супер и придава обем, което всъщност аз търся в една спирала. :)