NASHI Argan Hair CareДнес отново ще говорим за продукти за грижа за косата, продуктите на италианската марка NASHI ARGAN.

Старая се да полагам много грижи за косата си и да подбирам най-доброто за нея. Заинтригувана от многото положителни коментари, реших и аз да потърся продуктите на NASHI ARGAN.
След като се порових в интернет, ги открих в сайта beautyexpert.bg
Искам да кажа, че съм очарована от милото и коректно отношение. Много бързи и точни! Обясних каква е косата ми и те препоръчаха най-доброто за мен.


Тествах шампоан, балсам и хидратираща спрей маска без отмиване. 


Шампоанът е хидратиращ, придава блясък и мекота на косата. Възстановява и уплътнява косъма. Подходящ е за всякакъв тип коса, за ежедневна употреба.
Прави достатъчно пяна, което позволява хубавото измиване на косата. След употребата му косата е блестяща, мека и приятно ухаеща. 
Цената му е 28 лв. за 200 мл. в beautyexpert.bg
Балсамът е подхранващ и хидратиращ, придава копринена мекота и блясък на косата. Защитава и запазва цвета. Без да утежнява. Прилага се след шампоана ARGAN, като се нанася от корена до върха, оставя се за около 2-3 мин. и се изплаква. Добре е да се ползват в комбинация, за да се усети пълният ефект.
Цената е идентична с тази на шампоана: 28 лв. за 200 мл.И накрая хидратиращата спрей маска без отмиване, която моментално изглажда и възстановява структурата на косъма. Придава плътност и обем на прическата. Прави косата жизнена и бляскава.
Удобна за носене дори и в дамската чанта. Приятен аромат, който се задържа много дълго върху косата. Не омазнява и не утежнява. Предпазва косата и при термична обработка с маша или сешоар.
Цената ѝ е 32 лв. за 150 мл. 


NASHI ARGAN се оказа подходящата грижа. От първото ползване усетих, че косата ми реагира добре, първо много по-лесно се разресва, не се заплита, лесно се оформя при сушенето със сешоар и е много мека на допир. Перфектно гладка, лъскава и приятно ухаеща.
Абсолютно най-добрите продукти, които някога съм ползвала и силно ги препоръчвам.
Уверявам, че си струват!
А вие ползвали ли сте нещо марката? Ще се радвам да споделите.
Comments

LoveT. said…
Looks like great Products!

kisses :)