Review: Wet'n'Wild MegaMix Bronzing Powder

Лято е! Топло е! Това е най- якият сезон, през който ходим по-разголени и мечтаем за перфектния бронзов тен или кожа целуната от слънцето...


Плаж, море...Ако все още не сте ходили там, но ви се иска да постигнете хубав слънчев загар, може да го имате и с помощта на малко грим. Нужни са ви само четка и бронзираща пудра.

**********

В тази публикация ще ви покажа един страхотен продукт за целта- Wet'n'Wild MegaMix Bronzing Powder.Пудрата ме спечели още от първото ползване, още от момента, в който я видях и я отворих. Има лек приятен аромат, нещо като ванилия и какао, който се запазва и върху кожата.


Съдържа четири нюанса, от които три са матови, а четвъртият (в средата) е с лек златист шимър и са във формата на цвете. Красота!
Цветовете са топло бежово, прасковено, кафяво и златисто бежово. Имат много добра пигментираност, смесват се идеално и осигуряват равномерно и еднакво покритие.


Пудрата се разпрашава лесно, така че с едно леко завъртане на четката в нея, ще вземете нужното количество продукт.
Може да я нанесете на лицето, деколтето, ръцете, раменете или където пожелаете, за да създадете ослепителен блясък. Ефектът наистина е на кожа целуната от слънцето!

Цена: 8,90 лв. за 11,5 гр.

Ето снимки без и със светкавица:


За още информация погледнете и сайта на фирмата вносител на Wet'n'Wild- Интелфарм ООД,  и Фейсбук страницата им.

Ако си търсите качествена бронзираща пудра, на достъпна цена и по-голяма като грамаж, препоръчвам ви тази. Наистина е много добра! Заслужава си да се пробва!


А вие ползвате ли бронзираща пудра? Коя е любимата ви?
Ще се радвам да споделите!

Приятен ден!

Поздрави, Настя

Comments

Ооо, аз обожавам бронзиращи пудри, задължително ще я пробвам :)
Ивана
http://dreamofjoe.blogspot.com/
Аз ползвам (рядко де) на Loreal Glam Bronze La Terra, също много хубав финиш има. Лек блясък, много приятна :)