Review: RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

Здравейте,момичета!

В тази публикация ще ви покажа един наистина уникален продукт, който имах възможността да тествам през последния месец, месец и половина. Казвам уникален, защото по принцип съм много скептична към такъв тип продукти, които обещават някакви невиждани резултати, но този определено доказа, че не е просто рекламен трик и фалшиви обещания.
И както сте прочели, и в заглавието на публикацията, става въпрос за RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner. За тези, които не знаят и не са чували този продукт, а предполагам има и такива, това е подхранващ серум за мигли. 
Ето и описанието, и обещанията на фирмата за него:

Нова Подсилена Формула! Тази уникална RevitaLash® формула съдържа патентована смес от доказани функционални козметични съставки, въведен от Athena, в съчетание с инфузия на мощни пептиди и успокояващи растения, предназначени за разкрасяване, както и за подхранване на миглите.

- Офталмологично тестван
- Дерматологично тестван
- Алергично тестван
- Клинично тестван
- НедразнещМалко история: 

Всичко започна, защото един лекар е искал да даде на жена си много специален подарък.
RevitaLash® е разработен от д-р Майкъл Бринкенхоф като специален подарък за съпругата му Гейл, докато тя се е възстановявала от лечение на метастатичен рак на гърдата.
Интензивната химиотерапия е увредила веднъж красивите мигли на Гейл, оставяйки ги слаби, редки и тънки.
Въз основа на неговите знания и опит като практикуващ офталмолог повече от 25 години, д-р Бринкенхоф е вярвал, че може да разработи формула, която ще даде на миглите на Гейл здравословен вид, сила и красота.
След задълбочени изследвания, д-р Бринкенхоф, заедно с талантлив екип от козметични химици, създали продукт, който наистина е дал красивия външен вид на подновена жизненост на миглите на Гейл. RevitaLash® е идеалното име за този невероятен продукт!


Как и кога се нанася?

RevitaLash серумът за мигли е под формата на очна линия. Нанася се веднъж на ден, за предпочитане вечер преди лягане, когато очите са почистени от всякакъв грим. Прилага се на тънка линия към основата на горната част на миглите (все едно прилагате очна линия).


Да не се използва повече от веднъж на ден. Достатъчно е малко количество от продукта, за невероятни резултати.

Моето мнение:

Използвам продукта от средата на месец Май. Беше ми изпратен от Revitalash Bulgaria за проба и да изкажа личните си впечатления от него. Получих мострена опаковка, която стига за около месец и половина, но напълно достатъчна, за да се усети ефектът от серума.
И така веднага щом го взех, се поразрових в интернет и в сайта на фирмата  revitalash.bg , за да събера необходимата ми информация преди да започна да го ползвам. Естествено нямах търпение и веднага започнах употребата му. 
Честно казано преди никога не съм се оплаквала от миглите си, но в последно време, не знам от какво, дали от постоянното гримиране (нанасяне на спирала) и извиване с миглоизвивачката, бяха започнали да падат и да оредяват. 
За подхранващия серум RevitaLash Advanced обещават, че ще удължи, сгъсти и дори ще извие вашите мигли. Като за начало бях доволна и поне само, ако ги сгъсти, просто да ги подхрани и да спрат да падат. Обикновено при спиралите за очи винаги търся обем.
След прочетеното в интернет разбрах, че ефектът започва да се забелязва след около 2-3 седмици, ежедневно ползване. 
И наистина е така, след употреба от един месец, дори месец и половина, мога спокойно да кажа, че имам много по-красиви, сгъстени, заздравени (някак по-плътни), извити и удължени мигли. 
Вече с радост мога да заявя, че не ползвам миглоизвивачка! : )
Друго важно, което държа да отбележа е, че по принцип съм с доста чувствителни очи, точно заради това търсих и повече информация за продукта, преди да започна да го ползвам, и при мен лично не се получи никакво дразнение като зачервяване, парене и щипане.
Сега получавам много комплименти за миглите си и се случи дори да ме попитат, каква спирала използвам. : ))
В началото за мен RevitaLash Advanced серум беше един много любопитен и интересен продукт, към който нямах кой знае какви очаквания. Сега мога да кажа, че RevitaLash Advanced серум е един невероятен продукт, който покри всичките обещания! 
Можете да се убедите в думите ми от снимките, които съм направила:

Преди:


След:И това е ефектът от едномесечно ползване! Представете си, ако се ползва три месеца, за колкото стига нормалната опаковка... 

Дали бих ползвала пак?

Да!

Дали го препоръчвам?

С две ръце! : )

Къде може да се закупи:

Може да видите тази информация в сайта на Revitalash Bulgaria 

Цена– 120 лв.


Благодаря ти, RevitaLash! За прекрасните мигли! : )* Продуктът ми е предоставен за проба и ревю от Revitalash Bulgaria! *

Comments

Днес видях още един резултат от тази джаджа - на живо! ИСКАМ ГОООО!
Nastia said…
Наистина е страхотен този продукт! :) Заслужава си парите!
Веднага щом имам финанси бих го закупила, че моите мигли са едни редки и прави :(
Nastia said…
Мисля, че няма да съжаляваш. ;)
Shut up and take my money! :D
Anonymous said…
В лейдизон писаха, че ревиталаш съдържа опасна съставка, която може да предизвика хлътване на очите, промяна на цвета и разни други неприятни неща. Не бих го ползвала за нищо на света.