Oriflame Giordani Gold Dreamy Moments Illuminating Pearls

Здравейте, момичета! :)

Дълго време се чудех, дали да си купя толкова популярните метеорити на Guerlain и все се разубеждавах, заради немалката им цена.Когато зърнах в един от каталозите на Орифлейм подобните на тях перли, нямаше как да не си поръчам. Е, естествено не очаквам да са на същото ниво,но аз и нямам идея какво е нивото на метеоритите...
Затова не мога и да направя сравнение. Ще пиша само за перлите на Орифлейм или по- точно Giordani Gold Dreamy Moments Illuminating Pearls.


Самите перли са в красива картонена розова кутийка.
Самата опаковка на перлите е с много шикозен дизайн- златиста на цвят с розов капак, с изрисувано, със златно, цвете върху капака.Хубавото е,че има и огледало от вътрешната страна на капака, а освен това има и дунапренена гъба, която предпазва огледалото да не се зацапва от перлите.В кутийката има пет цвята топченца- зелено, златно, бяло, розово и бледолилаво. Всяко има своя собствена функция: зеленото- неутрализира зачервяванията, бледолилавото неутрализира жълтавата кожа, розовото освежава тена на кожата, златистото придава по- топъл вид, а бялото озарявя и изсветлява кожата.Златистите и бели топчета са бляскави/перлени,а останалите (розови, зелени и бледолилави) са по- матови.Също така няма как да не спомена, че имат страхотен аромат, на сладки бонбонки, който се задържа достатъчно дълго и върху кожата на лицето. Обожавам го!!!

Можете да ги прилагате както в/у цялото лице, така и само на отделни части, върху скулите например.
Честно казано аз съм със смесена кожа и си мислех, че ако ги нанасям в/у цялото лице ще е проблем и ще блесна като коледна играчка, но не. Дори кожата ми изглежда леко матирана и само тук таме има малки блещулки.
Много хубаво освежават тена на лицето ми и го озаряват.
Определено не съжалявам, че взех тези перли пред тези на Герлен.
Мисля, че получих това, което искам за по-малко пари. :))


Поздрави,Настя

Comments

pantera666 said…
Ей ще ме накараш да ги поръчам тези перли :) Много готино звучи това, което си написала.А до Герленските едва ли ще стигна :))
Nastia said…
Мисля, че няма да сбъркаш, ако ги вземеш. :))
Аз откакто си ги взех си избих от главата Герленските.
Ronrinesu said…
Всъщност тези перли стандартният хайлайтър ли са? Чудех им се и аз, но съм се набутала с хайлайтъри.
Изглеждат супер, вече се замислям дали и аз да не се сдобия с едни такива. :)
Nastia said…
Ronrinesu, според мен не са стандартния хайлайтър. При мен не са толкова бляскави както хайлайтърите, а само приятно озаряват кожата на лицето и лееко матират същевременно.

Boyana Petrushevska, за мен лично са много сполучлива покупка. Препоръчвам ги с две ръце! :)