MANHATTAN ♥ Couture Carnival ♥ крем сенки


"Couture Carnival" е най-новата лимитирана серия на MANHATTAN- толкова колоритна, с много красиви и наситени цветове. Колекцията се състои от: крем сенки за очи, лак за нокти, гланц за устни и глитър очна линия.

Благодарение на фирма ТАОТА (вносител на марките MANHATTAN Cosmetics, MANHATTAN CLEARFACE, Dr. Scheller, Lavera, Chen Yu и много др.) получих един брой от страхотните крем сенки от серията, за да ги пробвам и да изкажа своето мнение.
Цветът, който получих, както виждате и от снимката е прекрасно зелено със златисти отблясъци (златистия нюанс ще можете да видите на следващите снимки).

MANHATTAN казва:

- дълготрайни крем сенки за очи в блестящи цветове
- нанасят се с апликатора вътре, при желание нежно разнесете с пръсти. За ослепителни очи и индивидуален стил.
- предлагат се в четири прекрасни наситени нюанса - зелен, син, кафяв и малина

Съдържание на продукта: 5 мл. Препоръчителна цена: 8.40 лв.
Моето мнение:

Крем сенките се нанасят с гъба апликатор също като на глосовете за устни.На мен лично ми е малко неудобен този метод и затова доразнасям с пръсти.

Цветът е много интензивен и трябва да се внимава. Достатъчно е малко потупване, за да се покрие напълно клепачът.Зеленият цвят блещука много красиво със златисти проблясъци.


Трайността им също е много добра, като за такъв тип продукт. Нанесени сутринта изкарват без проблем до късните следобедни часове, без да се събират в гънката на клепача. За съжаление само интензивността на цвета се променя, като леко избледняват, но това не е чак такъв проблем,защото наистина е съвсем леко.
Друго,което много ми харесва е, че изсъхват след няколко минутки от нанасянето им и няма опасност да се размажат. Премахването също е безпроблемно със съответните продукти за целта. В случая аз използвам мицеларен разтвор.
Давам оценка 5/5

Харесва ми:
– прекрасният зелен цвят ♥
- наистина добрата трайност
- наситеният цвят

По принцип съм доста скептична към такъв тип сенки- течни, но тези определено ме спечелиха.*Държа да отбележа, че не съм свързана по никакъв начин с марката и не ми е платено за тази оценка,мнението си е лично мое!Продуктите са ми предоставени от фирма Таота ЕООД за проба и ревю!*

Comments

Great colour,I love manhattan! xx
womanberry.com said…
Уау! Страхотен цвят! <3 Тези и кафевите сенки, които видях в един друг блог страшно ми допадат. Не мога да си представя обаче червеното и синьото... :)
RosyChicc said…
Много интересен цвят! Не знам дали бих била достатъчно смела да го нося, но определено ми харесва! :))

Андреа
http://www.rosychicc.com
Nastia said…
И на мен точно тези цветове ми допадат. Другите определено не са мой тип. ;)
Nastia said…
И аз така си помислих 1-я път като ги видях, но по- леко нанесени изглеждат страхотно. :)
Благодаря ти за коментара!